22.03.2017.

13:16

Foto:

Magazin

ORLIĆ: Obradović brutalno zloupotrebio parlament!

Orlić je novinarima u parlamentu, nakon Obradovićeve konferencije na kojoj je govorio i potpredsednik Dveri Predrag Mitrović, koji inače nije poslanik, rekao da je to skandalozno ponašanje.

Dodao je i da predsednica parlamenta Maja Gojković nije bila informisana o tome da postoji mogućnost da se u skupštinskom holu obrati bilo ko sem članova poslaničke grupe Dveri.

- Politička starleta Vuka Tadićevog Jeremića zaključio je da je njegov govor istrošen, da ni njegovi poslanici ništa novo nemaju da kažu, pa je onda doveo mimo procedura, dozvole i saglasnosti jedno lice sa ulice, nepoznato lice, da u skupštini sa mikrofona urla i iznosi optužbe na račun Aleksandra Vučića. To je prvoklasan skandal - rekao je Orlić.

On je rekao da su time svi iz "dosovske bulumente" pokazali ne samo da nemaju nameru da upute izvinjenje, već i da žele da nastave sa podmuklim i drskim napadima na Vučića i članove njegove porodice.

Orlić je ocenio da je jasno da ti ljudi do te mere ne poštuju parlament da ga pretvaraju u "svratište za svakog frustriranog člana grupacije Dveri, štaba Vuka Jeremića i dosovske bulumente", tako da u skupštinski hol "ulazi svako kome se prohte i pred novinarima govori sve što mu padne na pamet".

- Oni koji su upadali u RIK kako im se prohte, danas su najsramnije uvredili i Dom Narodne skupštine" - naveo je Orlić i dodao da su to očekivani potezi onih koji žele da vrate Srbiju u doba pre 2012. godine, kada je država bila pred slomom.

Tagovi: