17.04.2017.

21:54

Foto:

Magazin

GRAĐANI ODBRANILI NARODNU VOLJU: Na ponovljenim izborima Aleksandar Vučić osvojio 76,8% glasova!

- Dame i gospodo, poštovani građani Srbije, želim da vas obavestim da su danas ponovljeni izbori na tri biračka mesta. Danas je izlaznost u Leskovcu i Trsteniku drastično bila veća, dok je niža izlaznost bila jedino u Novom Sadu. Želim da vas obavestim da sam na ovim biračkim mestima pre 15 dana dobio 41,2 odsto glasova, a danas je taj procenat iznosi 76,8! - izjavio je novoizabrani predsednik Vučić i dodao:

- Narodnu volju nemojte napadati! Juče kada sam dobio istraživanje, sam nisam mogao da verujem da su ljudi toliko ljuti na one koji podstiču agresiju na ulicama - naglasio je Vučić.

On je precizirao da je u Leskovcu izlaznost 2. aprila bila 68 odsto, a danas 92,44 odsto, Trsteniku 44,1 odsto a sada 54,5 a jedino je niža bila u Novom Sadu 49,9 a sada 21,46.

- Ovo je bio glas običnog čoveka. Zbog čega ih je danas izašlo više? Oni su ljuti jer im govore gluposti. Želja da im ne sole pamet je danas pobedila! Želja da im ne govore kako da glasaju... Ne damo nikome da dira narodnu volju - poručio je Vučić.  

Rezultati ponovljenih izbora na tri biračka mesta:

LESKOVAC 96% glasova dobio Aleksandar Vučić, izlaznost 93%

TRSTENIK 89% glasova dobio Aleksandar Vučić, izlaznost 55%

NOVI SAD 60% glasova dobio Aleksandar Vučić, izlaznost 21,46%

 

 

 

 

 

Podsetimo, izbori su danas ponovljeni na po jednom biračkom mestu u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu, a ukupan broj birača koji je moglo da glasa je 3.148.

CRTA: Do 16 sati glasalo 23,9 odsto birača!

Premijer je potom odgovarao na novinarska pitanja, i za kraj je zaključio:

- Za razliku od svih drugih političara ja odgovaram na sva vaša pitanja, ponekad neprijatna, ponekad čak i nepristojna. Svog portparola nemam da vam zabrani da mi postavljate pitanja. Možda sam ponekad težak, ali uvek odgovorim novinarima na pitanja - podsetio je premijer Vučić.

- Hvala građanima Srbije i živela Srbija -  poručio je Vučić.

Tagovi: