14.09.2018.

21:34

Foto:

Magazin

(VIDEO) SNIMLJEN MISTERIOZNI OBJEKAT NA ANTARKTIKU? Dug je čak 1.500 metra, NAUKA NEMA POJMA O ČEMU JE REČ!

Misteriozni objekat je otkriven je nakon topljenja leda na Antarktiku a mogao je da ostane tamo skriven godinama, piše Miror. 

Objekat, sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 km, izazvao je brojne spekulacije i teorije zavere korisnika interneta. 

Mnogi su isprva pomislili da je reč o nekoj od istraživakih stanica, s obzirom da je poznato da se više njih nalazi na ovo kontinentu, ali se ispostavilo da to nije slučaj 

"Mislio sam da je objekat korišćen u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao u koordinate i pogledao sam na više lokacija za sve poznate istraživačke stanice na Antarktiku, a najbliža je norveška, koja se nalazi na 320 km udaljenosti", kazao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom 'Conspiracy Depot'.

(VIDEO) NAUČNA FANTASTIKA: NASA lansirala novi toplotni štit, pogodan za ODLAZAK NA MARS!

Jedan korisnik interneta se zapitao da li je otkriće zapravo nuklearni bunker za svetske moćnike i elitu, piše britanski Ekspres, dok su drugi uočili da ovo područje dunutar Antarktike izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista. 

Drugi istraživač Florida Makius skrenula je još više pažnje na ovu teoriju zavere kada je potvrdila da je misteriozni objekat vidljiv sve do 2001. godine. Pogledala je sajt iz godine u godinu i rekla: "ovo je tako grozno mesto kakvo nikada nisam videla u svom životu." 

(FOTO) ŠOK! SRPSKI KRST NA PRASTAROM SPOMENIKU U IRSKOJ? Društvene mreže se usijale, NAUKA NEMA OBJAŠNJENJE?!

Potom je dodala "da izgleda kao pista i neka vrsta operativnog centra". 

Ali sve do sada ostalo je neotkriveno šta je zapravo ovaj objekat.

Tagovi: