20.02.2019.

14:47

Foto:

Magazin

(VIDEO) SVE TRI ŽENE SU BILE PIJANE, IZUJEDANE I IZGREBANE! Taksista otkrio kako je došlo do tuče u njegovim kolima!

Sve je počelo u jutarnjim satima. Taksi je bio parkiran na ulici, a on se nalazio u blizini kada mu je zazvonio telefon. Međutim, nije bilo uobičajenog poziva za vožnju taksijem, već su ga kolege zvale da mu kažu da se žene tuku u njegovom automobilu!

(HIT VIDEO) JE*EM VAM MATER, BRATE, SNIMAJ! Neviđena tuča tri žene u beogradskom taksiju, A GAĆICE SAMO SEVAJU!

- Dotrčao sam do auta i ugledao neverovatnu scenu, bio sam u šoku. Video sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dve prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovek uradio, odmah priskočio u pomoć. Pošto je moja prijateljica bila delimično van vozila, pokušao sam da je povučem i tako ih razdvojim, ali sam onda video da je druga vuče za kosu. Pustio sam je, jer bi to bio kontraefekat - priča taksista.

Potom je, objašnjava, stao i razmišljao kako da ih razdvoji i prekine tuču, dok je njegov drug samo posmatrao, a ostali okupljeni su se smejali.

- Nije mi bilo smešno ni u jednom momentu. One su bile izgrebane, izujedane, a nastavljale su da psuju i da se tuku. Pomislio sam da će mi slomiti sedišta. Bio sam u šoku i cilj mi je bio samo da ih razdvojim. Zato sam prošao sa druge strane, otvorio vrata i povukao jednu za ruke. Tek tada je tuča prestala - priča sagovornik.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, neki od komentara glasili su da je taksista na neprimeren način dodirnuo suknju jedne od učesnica fizičkog sukoba.

- Nisam imao nameru da joj podižem suknju. Ozbiljan sam i porodičan čovek. Nakon obračuna, kada sam uspeo da ih razdvojim, treća devojka iz Pančeva koju su moje dve prijateljice tukle, koliko sam razumeo, vikala je da hoće da zovemo policiju, a onda nestala. Ni njih dve od tada nisam video, niti bih voleo da vidim posle svega što se desilo - objašnjava on i dodaje da su sve tri bile u alkoholisanom stanju, a u auto su ušle jer se zadnja desna vrata ne zaključavaju zbog pokvarene brave.

Tagovi: