22.04.2019.

19:01 >> 19:04

Foto:

Magazin

TITO NIJE NI POSTOJAO?! Šokantan dokument CIA, sa kojeg je SKINUTA OZNAKA TOP SECRET!

To piše u dokumentu objavljenom na sajtu američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), sa kojeg je nedavno skinuta oznaka tajnosti. 

Jedan od autora tog dokumenta Džordž Piterson tvrdi da su građani nekadašnje SFRJ živeli u zabludi i snu da ih predvodi čovek koji je razlike i nepomirljivost među njima pretvorio u bratstvo i jedinstvo.

- Tvrdim činjenično da Tito nije postojao i da smo imali drugog čoveka koji je vodio bivšu Jugoslaviju, a da to nije taj - rekao je autor knjige "Hoštapler" Miroslav Todorović na Prvoj televiziji.

Kaže da je deceniju istraživao o Titu, da je obišao sve svetske arhive i mesta na kojima se kretao.

Dodaje i da niko ne želi da se bavi DNK analizom i da bi ona pokazala ko je bio Tito.

PRVI SRBIN KOJI JE TITU REKAO - NE! LAVOVSKI SE SUPROTSTAVIO Brozovoj perfidnoj ANTISRPSKOJ POLITICI, A TITO MU NIKADA NIJE OPROSTIO STALJINOVU ZDRAVICU!

- Francuski izvori kojih se držim, imao sam velike probleme... tužio me je njegov unuk Joška za iznošenje neistina. Imao sam veliki sudski proces koji je trajao dve godine. Oslobođen sam i rečeno je u presudi da sam se bavio činjenicama koje su se mogle dokazati - rekao je Todorović.

Navodi da u francuskim dokumentima ne postoji ime oca, već samo Brozove majke i da su pravog Tita zamenili na ruskom frontu.

RUSKI ISTORIČAR PRONAŠAO TAJNE ARHIVE, OTKRIO KO JE BIO TITO - Valter, moskovski agent i RIMSKI CAR?!

- On je čovek Kominterne - rekao je za "lažnog" Tita.

S druge strane, istoričar Dejan Ristić navodi da tog dokumenta na sajtu CIA nema.

- Pokušao sam na različite načine da ga nađem. Ne postoji takav dokument na sajtu CIA - dodao je.

Tagovi: