Autor: Informer.rs

23.05.2019.

14:10

Foto:

Magazin

(VIDEO) NEVIĐENO ŠMEKERSKI POTEZ! Ovako je BMW ispratio u penziju direktora Mercedesa!

Diter Zeče ispraćen je u penziju nakon 21 godine u Mercedes-Benc kompaniji, u kojoj je na mesto direktora došao 2005. godine. 

Dug radni staž, često pojavljivanje u javnosti i brkovi kao zaštitni znak, prve su asocijacije kada se spomene njegovo ime, a posle svih ovih godina i velike posvećenosti poslu, napokon je otišao u zasluženu penziju. 

Konkurentska i jedna od tri najjače kompanije automobila, BMW, poželela je sreću Zečeru i na vrlo unikatan način zahvalila na inspirativnoj konkurenciji.

Na video spotu snimljenom u čast Zečeovog odlaska u penziju, vidimo kako je izgledao njegov poslednji radni dan u Mercedesu. Obrt je, međutim, usledio na kraju spota, kada Zeče ulazi u garažu svoje kuće i seda u BMW, uz poruku "Napokon slobodan".

Mercedes-Benc kompanija zahvalila se BMW na Tviteru, ali su istakli i da su sasvim sigurni da se njihov bivši direktor ipak opredelio da ubuduće vozi Mercedes.

U životu, pa tako i u poslovnom svetu moraš da poštuješ da bi bio poštovan, a ovi večni suparnici pokazali su da rivalstvo može da postoji bez sujete i zavidnosti. 

Zeče, ipak, svoju karijeru ne završava ovim potezom, pošto će dobiti mesto direktora odbora u kompaniji Dajmler 2021. godine.

Tagovi: