17.10.2019.

13:15

Foto:

Magazin

OVAJ ČOVEK JE PRAVI ŽIVI DŽOKER! Često me zamole da NAPUSTIM RESTORAN jer je svima neprijatno! (VIDEO)

Hoakin Finiks je, po mnogima, odigrao sjajnu ulogu i izazvao duboke emocije kod mililona gledaoca filma. Za jednog je čovjeka, pak, film bio kao gledanje samog sebe u ogledalu.

Informer

On se zove Skot Lotan i ima isti poremećaj smejanja kao Džoker. 

- Mislim da je odradio sjajan posao uhvativši nemogućnost da se prestane sa smejanjem. Ona scena u autobusu mi se posebno svidela, kada je doživeo dubok osećaj odbijanja. Tako se i sam često osećam - kaže Lotan za Ladbible.

Opisao je i kako izgledaju napadi smeha u javnosti


- Ljudi vas samo gledaju. Pokušavate da im objasnite, ali oni imaju predrasude da ste ovisnik o drogama ili samo očajni ludak. Mislim da je glumac odlično uhvatio osećaj izolovanosti i frustracije sa nedostatkom razumevanja od drugih - kaže. Lotan dodaje da su sve scene smejanja bile neopisivo realne, čak i one kada se Flek gušio od smejanja.

(VIDEO) TRI MILIONA PREGLEDA ZA NEDELJU DANA! Režiser objasnio NAJJEZIVIJU SCENU iz filma "Džoker"

-  Do gušenje dolazi zbog pokušaja zadržavanja daha, očajnički treba disati. Takođe, pljuvačka se nakuplja u ustima i dok udišete, pljuvačka zapada na pogrešnu stranu. Vrat jako boli, otiče i pomerate glavu kako biste pokušali da ublažite napetost. Ponekad ostajete bez vazduha - opisao je Lotan.

Skot Lotan kaže da su neugodne scene zbog njegovog smejanja redovne.

- Često me zamole da napustim restoran jer je osoblju neprijatno, a u društvu se uvek nađe osoba sa niskim samopouzdanjem koja misli da se njoj smejem pa hoće da se bije - kaže nesretni Lotan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tagovi: