24.10.2019.

19:04

Foto:

Magazin

FOTKALA SE U RIMU, A ONO ŠTO JOJ JE ULETELO U KADAR, postalo je HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Kanađanka Alycia Savard-Ouellet sada želi da pronađe par i da podeli sa njima fotografije, otkrila je za Fox News. Alycia je svoje dvonedeljno solo putovanje u Italiju ovog leta opisala kao najbolji provod u životu, a kaže kako je posebno uživala tokom petodnevnog boravka u Rimu.

19-godišnjakinja iz Kvebeka u Rimu je upoznala devojku takođe iz Kvebeka i sprijateljila se s njom. Ona je ponudila da je fotografiše pokraj fontane, a na fotografiji se našao i mladi par koji se verio - što je otkrila tek majka studentkinje nakon što se ona vratila kući i pokazivala joj fotografije s putovanja.

KAKO VI NEGUJETE LICE? Možda je tajna za lepo lice u ovome! (VIDEO)


Kad su shvatili da imaju nekoliko fotografija mladića koji je prosio devojku, odlučili su da ih moraju pronaći i podeliti s njima fotografije preslatkog trenutka. - Bilo je sjajno, nadam se da ih mogu pronaći - rekla je.


Alycia je za Fox rekla rekla da je fotografije podelila u jednoj grupi za putovanja na Facebooku s gotovo milion članova kako bi pronašla buduće mladence, a uz pomoć interneta (fotografije su već postale viralne), izvesno je da bi se to moglo i dogoditi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tagovi: