05.11.2019.

18:38

Foto:

Magazin

UŠLA JE U TERETANU VRIŠTEĆI: GDE JE TA KUČKA?! A onda smo saznali SRAMNU ISTINU! (VIDEO)

Nekoliko ljudi koji rade u teretanama za BuzzFeed su odlučili da ispričaju najgore stvari koje su doživeli na svom poslu. Kad čujete njihove ispovesti, videćete da im zaista nije lako.

- Stajao sam za pultom kad je ušla neka žena. Pozdravio sam je, a njen odgovor je bio: "Gdje je ta kučka?". Počela je da vrišti na mene. "Gdje je ona, želim da znam gde je? Znam da je tu!" vrištala je. Pozvao sam šefa da pokuša da je smiri, a onda smo saznali da moja koleginica spava s njenim suprugom. Ona je saznala tako što je otišla kod doktora i saznala da ima hlamidiju. Nakon toga joj je suprug sve priznao i optužio koleginicu da ga je zavela, da je ona kriva. Žena je nakon toga došla u teretanu, a ja sam primio metak - ispričao je Džeremi.

No, najstrašniju priču imao je zaposleni u jednoj drugoj teretani.

OBORILA REKORD U HIT SNIMKU! U DVA MINUTA SPAKOVALA DVE GODINE! Premijerka Novog Zelanda pobrojala za 120 SEKUNDI SVE SVOJE USPEHE!

- Muškarac je ubijen u teretani u kojoj radim, ubio ga je policajac u svlačionici. Jedan dan je zgrabio devojku za zadnjicu i nakon toga smo ga izbacili i ukinuli mu članstvo. Međutim, nakon nekoliko dana se vratio, upao je u teretanu nakon što se potukao sa čuvarom i morali smo da zovemo policiju. Nije hteo da sluša naredbe, potukao se s policajcima i upucali su ga. Nažalost, on više nije živ. Nakon toga su svi počeli da optužuju nas za to, strašno je kad te optuže za nešto za šta nisi kriv. Sledili smo pravila i dogodilo se šta se dogodilo, no svi su ljuti na nas kao da smo mi povukli obarač - ispričao je Dvejn.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tagovi: