11.11.2019.

12:52

Foto:

Magazin

MALER ZA MALEROM! Starleta kojoj su POPUCALI ŠAVOVI NA GRUDIMA tokom se*sa, sada je prinuđena da PRODA VILU! (VIDEO)

- Da, ne živim u svojoj kući. Skroz je prazna. Nešto je krenulo naopako s mojom kućom tokom renoviranja. To ću objasniti tek kad za to dođe pravo vreme - izjavila je Keti. 

Naime, 41-godišnjakinja je krenula u renoviranje svoje luksuzne rezidencije, a zbog brojnih radova troškovi su neplanirano porasli, zbog čega je u strahu da neće moći da dovrši započeto.

- Keti se zabrinula da neće imati sredstava da dovrši uređenje kuće, jer su troškovi puno veći nego što je očekivala, a ja isto mislim da joj je pametnije da je proda. Njen dečko i ja smo uz nju - rekao je očigledno veoma blizak izvor za britanski Metro.

HIPERAKTIVAN PAS! Vlasnici nije lako! (Video)

Keti je jednom prilikom zgrozila fanove videom u kom  je pokazala svoju "prljavu vilu", a na kom se može videti nered i hrpa odeće na podu.

Skandali joj nisu pomogli da izgradi dobar imidž u javnosti. Poznato je da je imala problem s drogom i alkoholom, zbog čega je bila godinu dana na rehabilitaciji, a njen 22-godišnji ljubavnik s medijima je podelio informaciju da su joj popucali šavovi na grudima tokom seksa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tagovi: