03.01.2020.

14:47

Foto:

Magazin

OBLIK PUPKA OTKRIVA KOLIKO ĆETE DUGO ŽIVETI! Ali to nije SVE, evo šta još možete da SAZNATE!

Ako verujete u kinesku mitologiju, oblik pupka može čak odrediti i koliko ćete dece imati u životu. Ako želite veliku porodicu, bolji je udubljeniji pupak.

Nemački psiholog dr. Gerhard Reibman napisao je knjigu Centered: Understand Yourself through your Navel, a tvrdi kako se pregledom pupka može ustanoviti i koliko ćete dugo živeti.

DIJETA "OSAM SATI"! Probajte nov način za skidanje kilaže!

Iako nema naučnih dokaza u prilog tvrdnjama da oblik pupka određuje bilo kakve karakterne osobine ili trajanje života, teorije povezane s tim tvrdnjama su prilično zanimljive.

1. Ispupčeni pupak

Pupak koji strši predstavlja snažnu, ekstrovertiranu stranu optimističnog karaktera. Vi ste tvrdoglavi i spremni učiniti sve da dođete do onoga što želite. Uverenja su vam važna i držite ih se. Treba vam vremena za pronalazak idealnog partnera, no kad ga konačno pronađete, ta je veza dugoročna. Očekivano trajanje života: 72 godine. 

Informer

2. Okrugao i dubok pupak

Vlasnici ovakvog pupka su najčešće skromni i tihi ljudi velikog srca. Ne vole zamarati druge svojim problemima, a očekivani životni vek im je 81 godinu.

Informer

3. Vertikalni udubljeni pupak

Reč je o plitkom i tankom pupku koji navodno pokazuje da mu je vlasnik emocionalno stabilan, velikodušan i samouveren čovek. Očekivana životna dob je 75 godina.

ŠTIKLE SU NOSILI MUŠKARCI?! Ove stvari zapravo nisu bile namenjene ŽENAMA... ŠOK SAZNANJE!

4. Horizontalni pupak

Takav se pupak obično širi poprečno po stomak, a navodno simboliše kompleksnu i emocionalnu ličnost vlasnika. Riječ je o ljudima koji nemaju previše poverenja u druge, no kad nekome konačno veruju, onda je to dubok i smislen odnos. Glavni princip u životu im je ponašati se prema drugima onako kako se oni ponašaju prema njima. Očekivana životna dob je 68 godina. 

Tagovi: