05.01.2020.

20:35

Foto:

Magazin

SEĆATE LI SE FERARIJA SA BADNJAKOM?! Ove godine simpatični Srbin iz Švajcarske ugurao je ISPOD JELKE nešto još atraktivnije! (FOTO)

Ovaj Srbin iz Švajcarske je ispoštovao tako običaj sečenja badnjaka a potom snimak "nesvakidašnje vožnje objavio na Fejsbuku", a onda prokomentarisao:

- Video sam kako oni stavljaju jelke u svoje automobile za katolički Božić i rešio sam da ove godine i ja odem po badnjak "ferarijem". Pre njega sam, takođe, vozio luksuzne automobile, ali nikada ranije nisam radio ovako nešto.

Vlasnik radnje "Tefani Pneus" za prodaju felni i pneumatika za skupe četvorotočkaše, Novu 2020. dočekao je sa dvotočkašem i to parkiranim pored novogodišnje jelke.

I ova njegova objava je privukla veliku pažnju, kako naših ljudi tako i stranaca koji su Ljubiši i njegovoj porodici čestitali Božić i Novu godinu.

Ljubiša je prošle godine rekao da se njegov gest dopao komšijama Švajcarcima, pa je sad od motora napravio "luksuzni novogodišnji ukras", a mi se pitamo kako li će dočekati ovaj Božić.

Tagovi: