03.03.2020.

13:38

Foto:

Magazin

ŠPIJUNIRAO SAM ŽENU PREKO SKRIVENE KAMERE Ono što je radila dok sam bio na poslu OSTAVILO ME JE BEZ REČI

Otac blizanaca rekao je da je slučajno pogledao aplikaciju preko koje vidi ono što kamera prikazuje u kući i zabrinuo se zbog onoga što je video.

Naime, na lajvstrimu ugledao je sinove kako se tuku, dok njegova žena sedi sa tabletom, a ono što ga je posebno uznemirilo bila je činjenica da njegova žena na ušima ima slušalice protiv buke i da ne čuje šta se dešava sa decom.

Informer

 

- Bio sam zabrinut i odlučio sam da razgovaram sa njom kada uveče dođem kući, a onda sam popodne ponovo pogledao na kameri šta rade i opet sam bio bez teksta. Naša deca jela su smrznute štapiće od sira iz frižidera, dok je ona pričala sa nekim preko video poziva i dalje imala slušalice protiv buke. To je bilo tako bizarno i neočekivano, i nateralo me je da pogledam i starije snimke. I na njima sam video da stalno nosi slušalice i da praktično izbegava našu decu - ispričao je otac.

Kada je došao kući, hteo je da razgovara sa suprugom o njenom ponašanju, a kada joj je pomenuo šta je video, ona je pobesnela.
- Bila je ljuta što sam gledao snimke i rekla mi da ne treba to da radim. Nije uopšte htela da razgovaramo kao dve odrasle osobe - napisao je otac na društvenim mrežama.

Tagovi: