Autor: Informer.rs

02.04.2020.

10:40

Foto:

Magazin

OVAKO PLANIRA DA POTROŠI 100 EVRA KOJE ĆE DOBITI OD DRŽAVE! Jovana Joksimović izjavom u JUTARNJEM iznenadila sve - nisu joj potrebne PARE

Voditeljka Jovana Joksimović je tokom jutarnjeg programa otkrila kako će potrošiti 100 evra koje će, kao i svaki punoletni građanin, dobiti od države - što je najavio predsednik Aleksandar Vučić i potvrdio ministar finansija Siniša Mali.

POZNATA PEVAČICA POSTAJE VODITELJKA! Joksimović je zaposlio na svojoj TELEVIZIJI! Neće biti SAMA i imaće SPECIJALNU EMISIJU

- Juče sam slušala na Javnom servisu ekonomskog stručnjaka Ljubodraga Savića, pričao je o tome da bi tih 100 evra trebalo da dobiju oni koji primaju minimalac i oni koji imaju ispod minimalnog primanja. Onda je rekao da bi ostatak, ako bi ostalo 100 i nešto miliona u kasi, trebalo dati lekarima - počela je Jovana i rekla da je to i njena odluka, da novac donira lekarima.

Informer

 
VAŽNO! EVO KADA ĆE VAM 100 EVRA LEĆI NA RAČUN! Mali otkrio i datum kada će biti uplaćen minimalac zaposlenima!

- Ja ću stvarno da se založim za to da se napravi neki fond za sve one koji nemaju životnu potrebu za tih 100 evra, da tih 100 evra uplate u fond za naše lekare, jer stvarno mislim da su oni najveću junaci, da mi u stvari ni ne znamo kakvi su to junaci i sa čim se oni susreću. Mi imamo kao novinari priliku da pričamo sa njima svake nedelje. Neverovatna je ta žrtva i posvećenost poslu koju oni pružaju. Tako da, eto, ja ću svojih 100 evra uplatiti u neku bolnicu, u neku kliniku, negde gde bude preporučeno - rekla je Jovana.