26.06.2020.

15:30

Foto:

Magazin

DANIMA JE MUČIO MUKU SA UVETOM! Zapušio mu se ušni kanal, a zbog fotke onoga što je iz njega IZVUKAO, mnogi su imali NOĆNE MORE! (FOTO)

Na društvenoj mreži Redit korisnici su razmenjivali svoja iskustva sa pokušajima da uklone vosak iz ušiju, u situacijama u kojima je izazvao zapušenje. Jedan od korisnika je objavio fotografiju kojom je sve zgrozio. 

ŠTA STE PRVO VIDELI NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Saznajte kakva je vaša ličnost i da li su vam važni ljubav ili dobrota koju dajete drugima!

On se probudio usred noći osetivši da nešto nije u redu sa njegovim levim uvetom, a bol ga je neprestano mučio. Pomoću pamučnog jastučića naneo je maslinovo ulje u ušni kanal ne bi li omekšao ušni vosak, kao što je ranije činio.

Informer

Sutradan više nije bilo zvuka, ali je uvo i dalje bilo zapušeno, a  metode sa uljem i vodom nisu davale rezultata.

REP PSIMA SLUŽI ZA KOMUNIKACIJU, ALI IMA I DRUGE VAŽNE FUNKCIJE! Nikada ne biste pogodili KOJE!

- Posle nekoliko dana, uspeo sam pincetom da izvadim ono što mi je zadavalo muke. Na moj užas, začepljenje nije bilo izazvano voskom, izvukao sam nešto nalik na malog moljca. Ovo stvorenje uspelo je da mi uđe u uvo usred noći i probudilo me. I dalje pokušavam da objasnim sebi da sam imao mrtvog moljca u uvetu oko pola sedmice - napisao je korisnik Redita, ostavljajući sve koji su pratili ovu temu u šoku.

Neki od komentatora priznali su da neko vreme neće moći da spavaju zahvaljujući ovoj priči i prizoru koji su imali prilike da vide.