Autor: Informer.rs

08.09.2020.

20:39

Foto:

Magazin

Pio je svoj ZNOJ, jeo BUBE - DRVO JE PALO NA NJEGA, čim je digao ruke od ŽIVOTA snašlo ga ČUDO!

Najgora stvar koja vam se može dogoditi ako živite sami je neki maler, nesreća, nakon koje niko osim vas samih ne može pozvati pomoć.

NAJMISTERIOZNJIJI SRPSKI MANASTIR! Dve FRESKE niko ne ume da objasni - SVI SE KRSTE OD ČUDA kada ih pogledaju!

Onda ste prepušteni sami sebi i samo čudo vam je potrebno da preživite. Što se dogodilo Džonatanu Kepleči (59) iz Minesote koji je cepao drva u obližnjoj šumi kada je jedno palo na njega.

Informer

Džonatanu je drvo priklještilo obe noge i bilo je toliko teško da nije mogao da ga pomeri rukama. Tu je počela drama.

Prvo je vikao u nadi da će ga neko čuti iako nema komšije jer živi na zabačenoj farmi. Potom je pokušao da izvuče noge, ali je usled bolova shvatio da ih je polomio. Zatim je došao do zaključka da mora da pronađe način kako da jede i pije ako želi da preživi.

PRE 4 GODINE SVI SU PRIČALI SAMO O NJEMU! Sebi je smanjio platu da bi zaposlenima dao skoro 60.000 EVRA - EVO U KOM STANJU JE DANAS NJEGOVA KOMPANIJA!

Tako je podigao košulju i stavljao ju je na glavu da ga insekti ne bi grickali ili inficirali, dok je nalet kiše dočekao kako bi skupljao i pio kišnicu. Puno se znojio, pa je i sopstveni znoj takođe pio!

I tako 100 sati. Puna četiri dana. A onda su se dogodila dva čuda. Kako je Džonatan religiozan čovek, molio se da ga neko pronađe, a to je bila bivša supruga kojoj je sin rekao da ode i vidi gde je tata pošto mu se nije javljao na telefon.

ŠOK IZDANJE! Sloboda Mićalović GOLA sa muškarcem u krevetu - NIJE VOJIN ĆETKOVIĆ! Drži beli ČARŠAF (FOTO)

Bivša supruga ga je spasila pozivom šerifu da pošalje hitnu pomoć, a onda se dogodilo još jedno čudo – posle 2 operacije, doktori su mu spasili obe noge iako nije bilo više od 5 posto šansi da će se to dogoditi.