08.10.2020.

12:43

Foto:

Magazin

KAO MALI BIO SAM OPTEREĆEN VELIČINOM SVOJE ALATKE... Godinama ga je MUČILO, a onda je doživeo NEVIĐENI PEH kom može samo da se SMEJE

Poznato je da neki muškarci imaju problem sa veličinom svog polnog organa. Dok se jedni sa ponosom diče, drugi se vode onom rečenicom "nije veliki, ali je tehničar".

Jedan dečko podelio je ispovest koja ga je od malih nogu mučila, a kojoj se sada smeje.

"Kao mali sam bio opterećen veličinom svoje alatke i time koja veličina bi trebala da bude normalna. Takođe sam bio u uverenju da krupni ljudi imaju mali. Za sve ovo krivim filmove kojima sam bio izložen.

Informer

Inače... prisustvovao sam razgovoru svoje majke sa poznanikom koji je imao neku operaciju i od lekova koje je uzimao sa jako ugojio. On se žalio mojoj majci rekavši rečenicu "nego, da li će ovo da mi se povrati" (nešto tako) i pokazao je dole prema svom telu. Naravno da je mislio na ožiljak i težinu ali zamislite klinju sa opterećenim mozgom koji se ubacuje u razgovor rečenicom “veličina nije bitna”, da ga utešim, kao iz nekog filma!

Ne znam ni da li su čuli ili shvatili kao što sam ja shvatao tu rečenicu ali težak blam kakvo mi je stanje uma bilo. A i sada ko zna šta mi se mota u glavi i iz kog sam filma ali to je već druga priča... "