Autor: Informer.rs

09.10.2020.

12:42

Foto:

Magazin

RAZBESNELI SRBE JEDNOM SCENOM! Ceo svet gleda OVU SERIJU - kad vidite KAKO SU PREDSTAVILI NAŠ NAROD bićete ZGROŽENI (FOTO)

Trenutno najpopularniju seriju na platrformi Netfliks "Emili u Parizu", uspela je da razbesni naš narod.

Iako je prva na Top10 listi najgledanijh serija kod nas, Srbi je iz jednog razloga ne podnose, ali očigledno i dalje gledaju.

Naime, autori serije rešili su da potkače Srbe. U jednoj sceni, glavna glumica Emili prilazi prelepoj plavuši koja ne obraća pažnju na nju i kucka po telefonu. Emili je pita da li može li da joj postavi nekoliko pitanja za intervju koji bi objavila na društvenim mrežama.

Ispostavi se da je manekenka iz Srbije, a na Emilino pitanje šta je njena vizija lepote, Srpkinja (koja nosi ime Jovanka), odgovara: "Privatni avion."

Zatim, srpska manekenka prošeta gola ispred modela koji zaslepljeno gledaju u njeno golo telo, dok Emili prikupi poene tvrdeći da je kampanja s*ksistička.

Informer

Zatim glavna glumica komentariše kako bi Srbi sve uradili za pare.

Poprilično uvredljivi komentari pisani su na račun ove scene, razumno i što, a serija je generalno pokupila loše kritike i smatraju da nije ni blizu "S*ks i grada" iako je to bio plan.