28.10.2020.

23:04

Foto:

Magazin

SPAVALA SAM SA MUŽEM NAJBOLJE DRUGARICE! Dok ona nije bila tu ZADOVOLJIO JE DO BOLA, a onda se desio ŠOK OBRT koji nije OČEKIVALA

"Brzo sam pala na drugaricinog muža… Moja drugarica živi nekih 20ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživeti.

Kada sam pozvonila, na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice nažalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na službenom putu. Odma su mi kroz glavu prolazile crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gde je, da napomenem, i moj muž, verujte da su mi se od stresa noge odsekle.

U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par "slatkih reči".

Informer

U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarice, prepustila sam se i prosto se desilo, vodili smo ljubav ja i muž moje drugarice.

Neću da lažem, baš me je zadovoljio i uopšte se ne kajem zbog toga što smo uradili, jer verovali ili ne danas sam mog muža i moju drugaricu zvala čak po 3 puta i nijednom mi se nisu javili. Kako su zaslužili tako su i dobili… Prljava gamad, ne mogu da verujem, muž kome sam bila verna skoro 10 godina i moja najbolja drugarica, žena koju znam od vrtića…"

Čini se da karma uvek vrati svoje!