31.10.2020.

10:16

Foto:

Magazin

MUŽ ME VARA, ALI NI NE POMIŠLJAM DA GA OSTAVIM! Mnogi me OSUĐUJU, ali je imam DOBAR RAZLOG, evo i KOJI

Iako me mnogi nisu podržali, ja sam rešila da ostanem sa njim. 

Mislim da nakon afere ne treba donositi nagle odluke, već treba razgovarati sa partnerom i shvatiti u čemu je problem. Uvek postoji rešenje. Kada sam saznala za njegovu aferu stalno smo se svađali i želela sam da provodi više vremena sa mnom.

Onda sam shvatila, da tako neću ništa postići. Postala sam smirenija i pustila da stvari idu svojim tokom. Nisam mu više prebacivala za to što se dogodilo, a onda je i on postao smireniji i funkcionišemo bolje. Postao je prijatniji, odgovorniji, ljubazniji.

Iako mu nikad u potpunosti nisam oprostili, niti ću ikada zaboraviti, shvatila sam da je mnogo bolje da ostanem sa njim, nego da započinjem nov život, jer ljubav i dalje postoji, uprokos svemu. 

Informer

Ono što je presudilo da ostanem je to što stvarno nemam snage da se borim i krećem iznova. On se pokajao, a ja verujem da svi imamo pravo na grešku. Iako je poverenje narušeno i nisam potpuno sigurna da je prestao da se viđa sa tom ženom.

Bez njegovih primanja ja ne bih mogla da imam život na koji sam navikla. Imamo divnu decu i predivnu kuću na dobroj lokaciji. Ja radim samo povremeno i uglavnom se posvećujem svojim hobijima koji ne  donose veliku zaradu. 

On jako dobro zarađuje i ne želim toga da se odreknem. Ja sam zadužena za održavanje kuće i odgajanje dece. Ja sam ta koja osigurava da naš dom bude prijatan i ugodan.

Možda jednog dana budem imala volje i snage da odem, ali za sada mi je sasvim dobro. Radije ću ponekad biti sama i usamljena nego da izgubim sve što sada imam.