03.12.2020.

14:35

Foto:

Magazin

KOJOM BOJOM MAŽETE NOKTE? Evo kako da privučete NOVAC ili Izađete Iz DEPRESIJE

Element možete odrediti na osnovu poslednje cifre u vašem datumu rođenja. Na primer, ako ste rođeni 1985. onda je vaš broj 5.

Na osnovu tabele odredite vaš element:

0 i 1 – metal;
2 i 3 – voda;
4 i 5 – drvo;
6 i 7 – vatra;
8 i 9 – zemlja.

Oni čiji je element vatra treba da boje njihove nokte u crveno.

Drvo kao element prate zelena, plava i crna boja, a vodu sve nijanse od crne do svetlo plave.

Metal je prepoznatljiv po nijanasama bele, sive, žute i braon, a zemlja po žutoj, pink, bež i braon boji.

Svaka boja ima svoje značenje. Svetle boje, poput boje kajsije, utiče na dobru volju drugih ljudi i imaju dobar uticaj na emocije. Ako želite da budete neprimećeni, onda obojite vaše nokte u sivu ili belu boju koje ne izazivaju emocije.

Informer

Tirkizna boja je simbol elegancije i nežnosti, ali ova boja je i radoznala, smiruje i daje snagu imunom sistemu i sprečava mnoge bolesti. Ako želite da se koncentrišete na bitne stvari, birajte plavu boju, a za mir uzmite žutu.

Eksperti savetuju zlatnu boju ako želite da se psihički i fizički osnažite. Upozoravaju da budete oprezni sa braon bojom i da koristite samo svetle tonove koji donose mir i toplinu. Tamne nijanse su pune negativne energije.

Crvena je boja ljubavi i strasti. Ovu boju biraju samouverene žene koje žele da privuku pažnju suprotnog pola. Cirkulaciju ubrzava boja limuna, a u komunikaciji sa ljudima smiruje napetost.

Informer

Bela boja odgovara svima i simbol je čistoće i časti. Oni koji su u depresiji treba da se odluče za narandžastu boju koja će popraviti njihovo raspoloženje, jer je puna optimizma.

Zelena boja umiruje, ali u kombinacji sa suncem privući će uspeh na poljima na kojima vam je to najpotrebnije. Pink boja smanjuje agresiju, plava naglašava moralnu čistoću, a obe pomažu da brže prođe bol.

Uprkos tome što je ljubičasta često zanemarena, u Feng šuiju ona je glavna boja. Ona donosi harmoniju u svetu i onima koji je nose pomaže da donesu važne odluke.