03.03.2021.

09:23

Foto:

Magazin

ON ŠIŠA NAJVEĆE FACE I ZNA ŠTA ĆE SE NOSITI! Ako želite frizuru kao Džej Lo i Kim Kardašijan POSLUŠAJTE GA - BOB I DUGE ŠIŠKE ODLAZE U ZABORAV, OVO JE NOVI TREND!

Ovaj ekspert za kosu, u čije ruke se između ostalih prepuštaju i Arijana Grande, Kim Kardašijan, Keti Peri otkrio je koje će frizure biti popularne narednih meseci.

Najnoviji trend skinuo je s trona najpopularniji bob, ali i duge šiške. 

Naime, ove godine će se nositi - kosa koja izgleda skupo! Iako zvuči komplikovano, radi se zapravo o kosi koja je sjajna i negovana.

Barbi kosa će ove sezone biti pravi hit. Pritom se ne misli na plavu boju kose, već na način stilizovanja kovrdži.

- Mislim na velike, živahne kovrdže koje izgledaju skupo. Zadnje što ljudi žele jeste izgled koji ih podseća na nešto što bi sami mogli izvesti kod kuće - navodi Kris.

Međutim, Kris je nedavno otkrio savet i za najsavršeniju mušku frizuru. A kako postići taj izgled, pročitajte u redovima koji slede.

Za početak, bitno je podeliti kosu na duže i kraće delove. Zatim je jako važno podesiti aparat za šišanje, kako već na samom početku ne bi ostali ćelavi. Većina aparata za šišanje, postiže različite dužine kose, a Kris savetuje da odaberete nastavak za malo dužu od željene dužine, kako bi ostavili mogućnost za grešku. 

Uvek krenite od prednjeg i bočnog dela glave i šišajte ka nazad, u smeru suprotnom od rasta kose. Dakle, prvo šišajte kraće delove sa bočnih strana, a zatim se posvetite kosi na vrhu glave. Kako bi dobili savršen prelaz, bitno je koristi nastavak za kraću dužinu kose. 

Informer

Kris i Kim

Nakon toga, na red dolaze makaze. Kosa se treba skraćivati postepeno i pokušajte je stopiti s već ošišanom kosom. Frizer savetuje da šišate kružno i svako malo proveravate dužinu češljanjem. Polednji korak su šiške. 

On savetuje da ih očešljate unazad i da ih prstima lagano prinesete makazama, kao i da svako malo proveravate dužinu.