30.04.2021.

10:31

Foto:

Magazin

Usred ceremonije venčanja, mladenci su dobili "poziv" iz štale: Usledila je šok reakcija mlade, a u slike sa nevericom gleda ceo svet

Džesa i Ben odlučili su da se venčaju 24. aprila na njihovoj farmi u blizini Portlanda.

Sve je bilo savršeno, gosti su uživali i ceremonija je išla svojim tokom kada je do mladenaca stigla vest da se u njihovoj štali teli krava!


Ni jedno ni drugo nisu časili časa, već su se istog trenutka uputili ka štali, kako bi pomogli kravi da na svet donese tele.


Na slikama koje su obišle svet vide se njih dvoje: mladoženja u svečanom odelu, mlada u srebrnoj venčanici kako bez ijedne trunke dvoumljena, u blatu, pomažu mokrom teletu da stane na noge.


- Ipak, nismo se nadali da će se desiti baš na dan našeg venčanja. Neki od gostiju su nadgledali kako ide ceo proces i obaveštavali nas, i dok sam stigla do krave, tele je već bilo tu. Uzela sam peškir i počela da ga čistim - rekla je Džesa, navodeći da joj uopšte nije bilo važno što će isprljati venčanicu.


- Na prvom mestu mi je bila misao da krava i tele budu dobro, a na venčanje i haljinu, koja je sada uništena, nisam u tom trenutku ni pomislila. Nije mi žao što se ovo desilo na dan naše svadbe, ovo su i za nas i za goste sećanja koja ostaju zauvek - rekla je srećna mlada.