21.07.2021.

15:08

Foto: printscreen/instagram/oreocloud

Magazin

OVO JE PAS SA POSEBNIM ZADATKOM! Svi ga obožavaju, a izgledom podseća na JEDNU POSLASTICU! /FOTO/VIDEO/

Ovaj pufnasti medenjak dobio je takav nadimak jer svoju vlasnicu Saru Hamilton njegovo tamnosivo krzno s pegama podseća na keksić oreo.

Osim što izgleda neodoljivo, Čif je i brižna pseća dušica. On je terapijski pas i pomaže bolesnoj deci, a sve o njegovoj misiji može se videti u storijima na njegovom Instagram profilu. Čif je i dobar prijatelj sa osmogodišnjom devojčicom Aurorom koja boluje od raka, a osim kroz Zoom druženja svojoj maloj prijateljici pomaže i pozivajući ljude da doniraju za njeno lečenje.

Kao i nadimak Oreo, i ime Čif savršeno odgovara ovom plavookom slatkišu jer ima karakteristike pasmine čau čau, rođeni je vođa i brzo uči.

S treninzima za terapijskog psa za decu Oreo je počeo još dok je bio štene. U januaru je napunio godinu dana i danas je on pravi veliki dečko od preko 30 kilograma. Krasi ga snažan zaštitnički instinkt, te svaku noć spava pored ulaznih vrata kuće kako bi u slučaju opasnosti zaštitio svoje vlasnike.

Ovaj pufnasti psić slađi i od keksića po kom nosi nadimak, zaista je jedna posebna duša koja na Instagramu uspeva svakodnevno da ulepša dan svim svojim pratiocima.