18.08.2021.

10:22

Foto: Pixabay

Magazin

Devojka na polici u prodavnici ugledala PRIZOR OD KOJEG SE ZALEDILA

Prodavnica u kojoj se zmija duga 3 metra pojavila nalazi se na ivici livade sa žbunjem, ali Helajna ipak ovakvog nezvanog gosta nije očekivala.

- Okrenula sam glavu i on je bio na oko 20 centimetara od mog lica, samo je zurio u mene. Kao da mi je govorio da ga izbavim odatle - ispričala je ona.

Kako kaže, odmah je prepoznala da je reč o zmiji koja nije otrovna. Slikala ju je, a onda otišla  kući i donela torbu za zmije i vratila se u prodavnicu kako bi spasila pitona.

- Udarila sam ga blago po repu i on je odmah ušao u torbu. Posle sam ga odnela u šumu i pustila, to je njegovo prirodno stanište - ispričala je devojka, koja je, kako kaže, ranije spasila oko 20 zmija.

Ona je dodala da se njeni prijatelji šale sa njom da je "zmijska devojka" i da ih podseća na scenu iz Harija Potera u kojoj dečak čarobnjak može da priča sa zmijama.

- Nažalost, ne umem da pričam sa njima, ali one nekako dolaze ka meni, verovatno zbog nekog osećaja koji imaju da im neću nauditi već da ću uvek pokušati da im pomognem - rekla je devojka.