19.10.2021.

17:20

Foto: pixavay

Magazin

NAJNEOBIČNIJI PAS NA SVETU! Voli da putuje vozom, uživa u putovanjima, a OVO obožava!

Arči je kod Tanje svega par godina. Tanja je hrabro udomila ovog psa, pruživši mu topli dom i ljubav kakvu zaslužuje. Arči se odlično slaže sa ostalim ukućanima.

Ono što je vrlo interesantno jeste da Arči obožava putovanja vozom, pa tako često putuje na relaciji Beograd-Niš. 

Informer

Arči obožava putovanja vozom

- Kada je prvi put ušao u voz, bio je sat vremena u specijalnoj korpi za transport ljubimaca, a posle toga sam ga pustila. Onda mi je seo u krilo i tada sam uočila da posmatra sve što se dešava iza prozora. Ostali putnici su mu prilazili sa oduševljenjem. Znao je da treba da bude dobar - rekla je Tanja. 

Na sledećem putovanju desilo se nešto vrlo zanimljivo:

- Drugi put smo išli bez korpe za transport. Normalno je ušao i seo, kao čovek. Sačekao je da mu stavim ćebe, pa je seo i gledao kroz prozor. Međutim, nekako je odlutao i onda je počeo da laje. Nije mogao da me nađe i otišao je u drugi vagon. Posle se sam se vratio i bio je dobar. A kad vidi da neko jede, nastaje haos! Tada obično "moli", pa tako nasmeje ostale putnike - zaključuje Tanja.

Arči voli decu, ima svoje drugare u komšiluku, a posebno uživa u svojoj omiljenoj poslastici - granulicama sa govedinom. 

Nema sumnje da Arči itekako uživa u životu. Vlasnica ga vodi svuda sa sobom, dala mu je neophodnu ljubav, a i on je njoj duplo uzvratio.