17.11.2021.

07:30

Foto:

Magazin

IMAM 50 KLIJENATA, mesečnu platu zaradim za 7 dana! Izjava samohrane majke šokirala svet, EVO ČIME SE BAVI!

 

- Videla sam reklamu u novinama i učinilo mi se kao zanimljivo. Tada sam radila dva posla, kao mašinski inženjer i kao dostavljač hrane u večernjim satima. Htela sam samo da zaradim neki dodatni novac i ovo mi se učinila kao dobra prilika za to, posebno što se radi od kuće - rekla je ona.

Od juna 2019. godine, na ovaj način uspela je da zaradi više od 22.000 evra.

- Radim 30 sati tokom nedelje i ovo mi je sada jedini posao, a tokom 4 meseca zaradila samo nešto više od 6.000 evra. Radim ovaj posao samo kada moje dve ćerke nisu tu, kada su u vrtiću ili kod porodice. One ne znaju čime se bavim, ali moja porodica i prijatelji znaju i svi me podržavaju. Ni malo se ne stidim svog posla - ispričala je Rejčel.

Ona je pojasnila da oko njenog posla i dalje postoji stigma i naglasila da je to što ona radi ustvari neki vid terapije.

- Imam mnogo usamljenih klijenata, koji žude za intimnošću i razgovorom. Imam 50 redovnih klijenata, od 20 do 65 godina i uvek prvo sa njima pričam na grupnom četu i tamo im nikada ne nudim svoje intimne slike. Na privatnom četu postoji opcija da razgovaramo tri sata i tada se obično to završi nekom malo slobodnijom pričom - pojanila je Rejčel.