Autor: Informer.rs

04.12.2021.

09:34

Foto:

Magazin

BIO JE KOCKAR, ALKOHOLIČAR, PRELJUBNIK, A SADA IMA FATALNU ŽENU! Popularni glumac živeo je na IVICI PROPASTI, a onda se dogodio PREOKRET

Aflek je svojevremeno govorio da mu je razvod bio jedna od najvećih životnih grešaka.

 - Dosta dugo znao sam da se kontrolišem kada je piće u pitanju, ali u trenutku u kojem je moj brak krenuo da se raspada sve je krenulo po zlu. Potpuno sam izgubio kontrolu. Bilo je to krajem 2015. i početkom 2016. Moje opijanje dovelo je do još većih problema, umesto rješavanja krize u braku. I danas mislim da mi je razvod braka najveći poraz i greška života - rekao je sasvim iskreno glumac.

Informer

Ben Aflek

Počekom godine raskinuo je vezu sa 16 godina mlađom koleginicom Anom de Arma, a mediji su pisali da je u lošem stanju, kao i da se vratio starim navikama.

Glumac se 20 godina borio protv alkoholizma , a nekoliko puta je bio u ustanovama za odvikavanje.

 - Moj otac je bio alkoholičar... bio sam svestan toga kao dete. On je puno pio i bio je, kako se ono kaže, pravi alkoholičar. Pio bi po ceo dan - svaki dan. Moram mu odati priznanje za veliku borbu koju vodi već deset godina, koliko je trezan. Mislim da je to poprilično impresivno -  kazao je jednom prilikom Aflek.

Taman kada su svi mislili da mu nema pomoći, Ben je obnovio staru romansu sa pevačicom Dženifer Lopez, a svet nije mogao da veruje da nekada najpopularniji par ponovo može da zaintrigira javnost.

Aflek i Lopezova su bili vereni pre oko 18 godina, a sve se završilo neslavno, jer do venčanja nije ni došlo.

Izgleda da je Aflek konačno ugledao svetlo na kraju tunela, jer izgleda srećniji nego ikada. Pevačica i glumac javno pokazuju svoju ljubav, a često se pojavljuju na javnim mestima.