14.01.2022.

18:30

Foto:

Magazin

Pre 40 godina, mladi par sa bebom je nestao u šumi: Tek sada usledilo je NEVEROVATNO OTKRIĆE KOJE JE DONELO NOVU MISTERIJU

Dvoje ljudi nađeno je mrtvo 12. januara 1981. godine, ali u to vreme policija nije mogla da utvrdi identitet tela.

Sada, ispostavilo se da je reč o Haroldu (21) i Tini (17) Klouz. Klouzovi, koji su se venčali 1979. godine, nestali su krajem 1980. nakon što su napustili svoj dom u okrugu Volusija na Floridi u Teksas da bi Harold mogao da nastavi da radi kao stolar.

Kada su nestali, njihovi rođaci su naveli da veruju da su se mladenci pridružili verskom kultu i da više ne žele da budu kontaktirani.

Međutim, njihova tela su pronašli psi dva meseca kasnije kod Volisvil Rouda u Hjustonu. Harold je bio pretučen, vezan i zapušenih usta, dok je Tina bila zadavljena.
Ono što je i dalje misterija jeste to šta se desilo sa njihovom ćerkom, koja je krenula sa njima na put, a čije telo nije nađeno na tom mestu. 

Upravo zbog toga, detektivi su sada pokrenuli potragu za nestalom ćerkom Klousovih Holi Mari, koja je bila jedna od njih kada su nestali, u nadi da je još uvek živa. Ako je živa, ova žena bi sada imala 41 godinu.

U ovom slučaju nikada nije bilo hapšenja, a od početka je bio velika misterija za policiju.
Forenzičari su tada nacrtali detaljne foto robote nestalih, ali niko nije uspeo da identifikuje par jer su se tek nedavno bili preselili u Hjuston. Takođe, tela Klouzovih su ekshumirana u julu 2011. kako bi se proverilo da li su u srodstvu, prenosi "Dejli mejl".

Veliki preokret u ovom slučaju dogodio se 2021. godine, kada su, na osnovu novih DNK tehnologija, upoređeni DNK nađenih osoba sa genetskim materijalom njihovih rođaka. Ispostavilo se da su to Tina i Harold, ali se sada javila nova misterija: Šta je sa njihovom ćerkom.

- Pronalaženje Holi je poslednji deo slagalice, to je jedino što je ostalo od mog brata i Tine. Sve nam znači da je pronađemo - rekla je rođaka.