16.03.2022.

16:51

Foto:

Magazin

ŠTA POKLONITI VOLJENOJ OSOBI ZA GODIŠNJICU VEZE? Evo nekoliko predloga!

Posebno za godišnjicu, koja je zajednički važan datum i proslava međusobne ljubavi, a ne datum koji je personalno važan dečku ili devojci. Tako poseban i specijalan, u duhu ljubavi, onda treba da bude i poklon za ovu priliku, zar ne?

Evo nekoliko predloga. 

Probudite srećne zajedničke uspomene poklonom

U svakoj vezi najlepše je upravo lepo i srećno provedeno zajedničko vreme, a godišnjica kao da je datum krunisanja najlepših trenutaka iz vaše dosadašnje veze. Pa, ima li onda boljeg poklona od buđenja srećnih zajedničkih uspomena i svih dogodovština i događaja koje ste zajedno doživeli?

Učinite to retro foto albumom, vašom fotografijom u prelepom ramu, ili nekom drugom modernom konstrukcijom za kačenje retro fotografija (kao što je ona sa štipaljkama recimo).

Osim fotografija, ovde možete staviti i karte sa zajedničkih događaja koje ste posetili prethodne godine, karte sa putovanja, pa i sve druge papirne uspomene koje će lepo izgledati i dopunjavati se sa fotografijama.

Informer

Godišnjica kao da je datum krunisanja najlepših trenutaka iz vaše dosadašnje veze

Rezervišite put iznenađenja

Idealan poklon za godišnjicu može da bude i planiranje vikend putovanja iznenađenja. Organizujte prevoz, rezervišite smeštaj na nekom lepom mestu i nema sumnje da ćete oduševiti drugu polovinu!

Vikend provedite na vaš način –  istraživajući i upoznavajući mesto na koje ste došli, ili jednostavno odmarajući i uživajući u miru i tišini. Nekad je zajednički provedeno kvalitetno vreme najbolji poklon koji možete priuštiti.

Naravno, vodite računa o tome da planirate vikend putovanje u datumima za koje ste sigurni da odgovaraju i vašem partneru ili partnerki, te tako ne poremetite potencijalno napravljene planove.

Razmazite dečka ili devojku zanimljivim vaučerom

Nije retko da u savremenom životnom tempu ljudi često nemaju dovoljno vremena za sebe. Ukoliko mislite da je tako i sa vašom devojkom ili dečkom, razmislite o tome da uplatite vaučer za masažu, neki fin tretman ili celodnevno uživanje u SPA centru. Idealan poklon za njega ili nju je dar u kome će istinski uživati!

Momcima će se možda više dopasti poklon u vidu karata za utakmicu, mesečne članarine u teretani ili slične aktivnosti u kojoj uživaju. Razmislite u čemu vaš dečko ili devojka zaista uživaju i šta je ono što bi im istinski prijalo. Nećete omanuti!

Informer

Vredan poklon za godišnjicu

Želite da se držite klasika i kupite standardni, vredni poklon svojoj drugoj polovini za ovaj poseban dan?

Sa ovakvim poklonom sigurno nećete omanuti, a pošto je u pitanju godišnjica, ukoliko imate mogućnosti – priuštite nešto vredniji poklon. Devojke za godišnjicu, u smislu klasičnih poklona, najčeše dobijaju stvari kao što su: parfemi, nakit, palete za šminkanje, kvalitetne torbe ili cipele i slično.

Momcima je u slučaju klasičnog poklona najbolje da poklonite: takođe parfem, sat, trenerku, patike, dobar džemper, tobicu i slično. Ovi pokloni su standardni pokloni za godišnjice, koji se već decenijama razmenjuju među parovima. Iako zbog toga važe za nekreativne, takođe je činjenica da se ne poklanjaju slučajno toliko često – sa njima nema greške, korisni su i traju.

Uz svaki od ovih poklona možete da dodate i po koju sitnicu koja će ga dodatno obogatiti i učiniti još lepšim, zanimljivijim i raznovrsnijim. Bilo da je to omiljeni slatkiš, ili lepa, romantična čestitka, nema sumnje da će poklon automatski govoriti o većem trudu koji ste uložili u njegovo osmišljavanje.

Ne zaboravite da su najlepši pokloni za svakog momka i devojku pažnja, trud, razumevanje i ljubav. Naravno, ne samo tokom jubileja. Ispunite ovaj datum srećom i ljubavlju i ni jedan poklon neće razočarati.

BONUS VIDEO: