23.03.2022.

19:20

Foto:

Magazin

DANAŠNJI DATUM NOSI POSEBNO ZNAČENJE! Znate li koja je važnost PONAVLJANJA CIFARA kao u broju 323? Duplirana trojka ima veliku snagu!

U numerologiji, kada imamo ponavljanje unutar jednog broja, taj uticaj je naglašen. Ovo je slučaj sa cifrom 3, koja simbolizuje inspiraciju, kreativnost, završetak, talente i veštine. Kada je trojka duplirana, onda je vibracionalna snaga broja 33 još jača.

Broj 33 je Master broj, što znači da ima i pozitivno i negativno značenje. Master broj 33 je povezan sa inteligencijom, strašću, radošću, komunikacijom i duhovnim razvojem, kao i obiljem i harizmom. 

Oni koji se povezuju sa brojem 323 (3. mesec, 23. dan) su veoma socijalni i imaju odlične komunikacijke veštine i napreduju u prisustvu drugih. Imaju pozitivan pogled na život, uvek težeći da rastu i napreduju. Ne samo da koriste svoje sposobnosti kako bi pomogli drugima, već teže ka znanju i jačanju svoje duhovnosti. 

Činjenice o broju 323 su vezane su i za religiju. Ovde se povezuju sa svetim trojstvom (Otac, Sin i Sveti duh), a broj 2 sa Isusom Hristom. Broj 2 takođe predstavlja i ujedinjenje muškarca i žene i Isusa Hrista i Crkve. 

BONUS VIDEO: