Autor: Informer.rs

29.03.2022.

10:39

Foto: Tanjug/AP

Magazin

BRAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET! Vila Smita supruga VARA godinama, a on je zbog nje PESNICOM UDARIO kolegu - AFERA KOJA TRESE HOLIVUD

Podsetimo, sve je počelo na dodeli Oskara tako što je Rok želeo da bude duhovit, pa se našalio na račun supruge Vila Smita, Džejde Pinket-Smit. Vil je ustao, a onda je pesnicom udario svog kolegu, a skandal je nastavio da se prepričava na društvenim mrežama.

Za Vila i Džejdu mnogi su mislili da imaju idealan brak, a njih dvoje spadaju u jedan od najmoćnijih brakova u Holivud.

Pred dve godine kao bomba je odjeknula vesta da je imaju otvoren brak i veze sa strane, a ova afera potresla je Holivud.

August Alsina, muzičar otkrio je tom prilikom da mu je Vil dozvolio da ima vezu sa njegovom supurgom, a afera je isplivala u javnost.

Džejdin PR tim je odgovorio na to saopštenje u kojem tvrde da su to laži, ali s obzirom da se zna da su Smitovi u otvorenoj vezi i da su imali probleme u braku zbog kojih se šuškalo da se razvode, mnogi su pre skloni da poveruju ljubavniku koji je odlučio da "propeva".

Iako su nekoliko puta bili pred razvodom, Vil i Džejda su u braku 25 godina, što je veliki "staž" za holivudske pojmove.

Informer

Imaju dva sina, Vilova i Džajdena. 

2011. godine takođe je bio skandal kada je javnost saznala da je Džejda previše bliska sa bivšim mužem Dženifer Lopez, a to je Mark Entoni. Iako su govorili da to nije istina, niko nije bio siguran da Džejda nije našla još jednog ljubavnika.

Iako su se krize nizale, Smit je branio svoju ženu.

 - Obećavam vam, ako ikada odlučim razvesti se od moje kraljice, kunem se da ću vam to reći ja lično -  napisao je jednom.

U Holivudu se navodi da je Džejda varala Vila i sa ženama, ali da je to javna tajna koju mnogi znaju.

Podsetimo, Vil se oglasio nakon skandala i objasnio da njegovo ponašanje jeste neoprostivo.

BONUS VIDEO: