30.03.2022.

10:20

Foto:

Magazin

OTKRIVAMO ŠTA SU KUĆI ODNELI GUBITNICI U TRCI ZA NAJVIŠE FILMSKO PRIZNANJE! Izvisili za Oskara, dobili zemlju u Škotskoj

Mnogi i ne znaju da svako od nominovanih u glavnim kategorijama - za najboljeg glavnog i sporednog glumca i glumicu, kao i za najboljeg reditelja - dobija veoma vredne utešne nagrade.

Ove godine poklon-torbica, prema pisanju američkih medija, "teška" je oko 140.000 dolara, a osim raznih estetskih tretmana i skupih jestivih proizvoda, dobili su (skoro džabe) zemljište u Škotskoj i titulu lorda ili ledi od Glenkoa, od kompanije "Hajlend tajtls".

Informer

Oskari

Ova kompanija nudi im parcele za po 197 dolara kvadratu, s pravom da vlasništvo prenesu na buduće generacije.

U torbici su bile spakovane "poš" perece s komadićima zlata, kutija proizvoda brenda za negu kože "Bajro", retko limitirano izdanje boce votke "črast mi" , ekstradevičansko maslinovo ulje s jestivim zlatnim listićima, čuveni manuka med i tretman za kožu u vrednosti od 10.000 dolara!

Liposukcija, podmlađivanje

Prema NBC-ju, oni koji nisu dobili Oskara dobili su i tretman liposukcije u vrednosti od 12.000 dolara kod dr Tomasa Sua, kao i 10.000 dolara za "tretmane i procedure podmlađivanja".
Na poklon su dobili i konsultaciju s lajfkouč terapeutom K. Džozefom u vrednosti od 1.200 dolara, kao i 25.000 dolara za renoviranje doma kod firme "Mejson konstrakšen" u Los Anđelesu.