31.03.2022.

16:54

Foto: printscreen instagram demimoore

Magazin

OBOŽAVAJU SE I DALJE! Demi Mur dala neverovatnu podršku bivšem suprugu!

Mnogi su pružili podršku poznatom glumcu, a među prvima je bila njegova supruga Demi Mur.

Njihova ljubav bila je gotovo filmska. Upoznali su se 1987. godine, a kasnije su oboje tvrdili kako je to bila sudbinska veza:

- Upoznali smo se na snimanju filma "Stakeout", kada mi je pomerila pamet. Imao sam devojke i pre nje, ali nijedna joj nije bila ni do kolena. To su sve bile neke usputne veze bez strasti i hemije, a sa Demi je bilo neverovatno.

Valjda smo i zbog toga danas ostali dobri prijatelji. Ona je bila prava žena za mene, njen pogled je umeo i da me nasmeje i da me rastuži. S njom se nikada nisam folirao, pred njom nikada nisam glumio i izuzetno sam je voleo - pričao je svojevremeno Brus.

Ipak, posle trinaest godina bračne sreće, početkom 2000. godine par se razveo, a njih dvoje su ostali veoma dobri prijatelji.

- Ne mogu da kažem zbog čega smo se razveli, ne želim ni da lažem, a ne želim ni da otkrivam delove svoje najdublje intime jer me to boli. Znam samo da sam razočarao sebe i kao suprug i kao otac, nisam se snašao u tim ulogama, a kada je naš razvod bio konačan, čak sam i zaplakao - pričao je Brus.

Glumac boluje od afazija poremećaja koji izaziva oštećenje u oblasti mozga koja kontroliše izražavanje i razumevanje jezika. Može da se razvije usled udara, povrede glave, tumora na mozgu, demencije, infekcije.

BONUS VIDEO:

Tagovi:
ljubav Demi Mur Brus Vilis poznati