05.04.2022.

10:46

Foto: Informer

Magazin

OBUĆA KOJA ĆE BITI PRAVI HIT OVOG PROLEĆA! Mokasine za svaku priliku

Veoma su udobne, a pre svega odlično se kombinuju sa džinsom, suknjama, haljinama. Na vama je samo da odaberete boju, materijal, sa nitnama, kaišićima, resama ili bez njih.

BOJA

Ovog proleća mokasine možete naći u raznim nijansama. Dame će ulicama prošetati modele u pastelnim bojama poput roze, ljubičaste, plave, ali neće izostati ni klasične crne, zatim crvene i bež. U trendu su i printovi, pa nećete pogrešiti ako kupite mokasine sa leopard printom. Sve češće je moderna bela obuća, pa će i ovog proleća biti potpuni hit mokasine u beloj boji. Ukoliko vam cipela bude u više boja, povedite računa da ostatak garderobe bude svedeniji.

Informer

Mokasine

MATERIJAL

Kada je reč o materijalima, sve je u opticaju: od kožnih, antilop, do lak kože. Ukoliko ste u mogućnosti, izbegavajte mokasine od veštačke kože, jer će se ubrzo videti pregib koji pravite dok hodate. Ako već želite dobre mokasine, onda i uložite u njih, jer će vam sigurno trajati nekoliko sezona.

DODACI

Poslednjih godina je sve modernija obuća koja na sebi ima nitne, kaiševe, perle, bisere, lančiće... To neće izostati ni na mokasinama. Zlatni i srebrni detalji će posebno biti u fokusu.

BONUS VIDEO: