Autor: Informer.rs

17.05.2022.

14:34

Foto: pexels.com

Magazin

NIJE SVEJEDNO ŠTA SANJATE! Bistra reka donosi sreću

Dok se prisećamo na javi, ponekad nam se čini da smo se satima borili s nemanima, vozili kamione, bili na mestima na koja nikad ranije nismo kročili. Oni koji veruju u snove smatraju da nas podsvest opominje svakom slikom, a da neka mesta imaju posebno značenje...

Plaža je u snu simbol borbe, spoj života i nemirnih emocija. Opuštanje na plaži znak je da dolazi mirno i spokojno vreme. Ako u snu radite na plaži, provešćete mnogo vremena na nekom projektu ili u obavezama.

Dvorac predstavlja nagradu, čast i priznanje. Ako ga sanjate imate želju da pobegnete od svakodnevnih problema i treba vam podrška.

Crkva otvorenih vrata predznak je poslovnog rasta ili unapređenja. Zatvorena vrata simbol su razočaranja ili gubitka novca. Ako se nalazite u crkvi, verovatno ćete se suočiti s manjim preprekama.

Informer

Snovi

Maskenbal je znak laži i prevara. Ako sebe vidite pod maskom, zbog nečega nemate mira. Zanimljivo je da bežanje s maskenbala "najavljuje" dobru zabavu.

Planine predstavljaju izazov, ambiciju, ali i prepreke. Ako stojite na vrhu, znači da ste ostvarili svoje ciljeve. Penjanje je znak neodlučnosti i ambicija. U slučaju da padate u ponor, želite uspeh na brzinu.

Polje je znak želje za slobodom. Zelena polja u snu su znak plodnosti, slobode i sreće. Oni koji ga sanjaju prolaze kroz razdoblje ličnog rasta.

Bistra reka u snu najavljuje srećan događaj. Ako je voda mutna i uzburkana, bavićete se nesporazumima i ljubomorom. Prazna rečna korita upućuju na bolest.

Tunel je znak neuspeha u ljubavi i poslu. Kad vam voz u tunelu juri u susret, to je znak da će se nešto naglo promeniti u vašem životu.

BONUS VIDEO: