Autor: Informer.rs

18.05.2022.

12:27

Foto: Pixabay

Magazin

UKUS SLADOLEDA OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU! Proverite da li ste u ljubavi verni, avanturista ili romantik

Neki uvek biraju one sa komadićima voća, a drugi su pak samo za čoko-varijante.

Izbor ledene poslastice može štošta da otkrije o vama, a tim istraživača studenata psihologije u Stokholmu na zabavan način povezao je omiljeni ukus sa sklonostima u krevetu i emotivnim vezama. Pronađite se!

VANILA - Vi ste osoba koja stoji čvrsto na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, uglavnom preferirate i klasičan se*s. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. Predlog o se*su na otvorenom ili na neobičnim mestima gotovo ćete uvek odbiti.

ČOKOLADA - Strastveni ste i volite da uživate - kako u hrani i dobrim ukusima tako i u ljubavi i se*su. Ljubitelji čokolade imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici.

Informer

Sladoled

PISTAĆI, LEŠNIK, BADEM, ORAH - Verni ste i sve činite za ljubav. Upuštanje u seksi avanture za vas je neoprostiv greh. Romantični ste, prija vam nežnost i spremni ste da "poginete" za svoju ljubav.

STRAĆATELA - Neodlučni ste i teško vas je zadovoljiti. Nemiran duh i želja za eksperimentisanjem u se*su donose vam veliko ljubavno iskustvo, ali su vaše veze kratkog daha.

LIMUN - Maštoviti ste, ali i stidljivi. Treba vam više vremena da upoznate nekoga, ali kada se opustite, veliko ste iznenađenje i ne čudi što su vaše veze duge i harmonične.

KAFA, KARAMELA, PUNČ - Pragmatični ste u svakoj oblasti, pa i u ljubavi. Ne volite eksperimente, a seks-igrica se čak i plašite. Idete na sigurno, dokle možete i dajete sve od sebe da zadovoljite u krevetu. Prijaju vam razgovori začinjeni erotikom.