Autor: Informer.rs

27.05.2022.

12:00

Foto: Printscreen You Tube GUESS

Magazin

BACIO KAN POD NOGE! On je SAN svake ŽENE na PLANETI, a zgodni glumac imao je 5 različitih modnih IZDANJA za samo 2 dana (FOTO/VIDEO)

Zgodni Italijan za kojim uzdišu žene širom sveta proslavio se ulogom u erotskom trileru "365 dana" , a mnogi tvrde da je on otelotvorenje savršenog muškarca.

Popularni glumac pojavio se u Kanu u pet različitih modnih izdanja za samo dva dana. Mikele je u Kan u sredu stigao u farmerkama, a onda se na premijeri filma "Elvis" pojavio u drugom izdanju.

Sledećeg dana glumac je nosio pantalone boje ekstena i košulju na tačkice, a uveče ponovo promenio stajlign i bacio žene u trans.

Morone nam je održao kurs italijanske elegancije noseći odelo modne kuće Dolče i Gabana.

Fatalni Italijan se bavi i muzikom, a njegov put do zvezda je veoma zanimljiv. Jedno jutros se probudio, a na društvenim mrežama ga je sačekalo iznenađenje.

 - Te noći kada sam legao imao sam oko 700.000 pratilaca na Instagramu, a kada sam se probudio ta brojka ej bila veća od 2, 2 miliona! Pitao sam se šta se događa, zašto se to desilo -  rekao je on.

Ispostavilo se da je Netflix tada pustio njegov film "365 dana", a glumac je preko noći dobio popularnost.

 - Film je promenio puno toga. Privukao sam više pažnje i dobio mnogo poslovnih ponuda. Ali ja sam ona ista osoba koja sam bio pre 10 godina -  rekao je tada Morone.

BONUS VIDEO: