06.06.2022.

07:40

Foto:

Magazin

SKORO 300.000 LAJKOVA za samo 2 sata! Dženifer Lopez IZDOMINIRALA u crnoj kombinaciji, a DEKOLTE je u prvom planu! (FOTO)

 

Holivud je poznat po dodelama najrazličitijih nagrada, a nedavno se održala i dodela MTV nagrada, gde su proglašeni pobednici u mnogim oblastima poput, najboljeg filma, serije, glume, poljupca i mnogi drugi.

Jedna od nominovanih bila je i glumica i pevačica Dženifer Lopez, koja je zapravo dobila nagradu za najbolju pesmu "On my way", koja iz filma gde ima glavnu ulogu "Marry me".

Ovom prilikom, Dženifer se pojavila u dugačkoj crnoj suknji, ali ono što je ipak privlačilo posebnu pažnju bio je korset, koji je vidno isticao njen dekolte

Mnogi su se zapravo složili da je pevačica izgledala veoma izazovno, ali sa ukusom, jer je ipak ispoštovala pravilo da "ukoliko se gore otkrijete, dole bi trebalo da budete "pokriveni"".

Kosu je ležerno pustila i formirala blage talase, a ono što je njen izgled posebno činio lepšim, jeste osmeh koji nije skidala s lica. 

Fotografija koju je objavila nakon dodele nagrade, za samo dva sata je dobila skoro 300000 lajkova na društvenoj mreži Instagram, a pogledajte i zašto: