22.06.2022.

07:36

Foto: pixabay

Magazin

BIZARNO! Žena se udala za KRPENU LUTKU, pa otkrila KAKAV JE MUŽ i šta mu zamera! (FOTO)

Naime, njena majka je napravila krpenu lutku po imenu Marselo, jer je Meirivone bila vrlo nesrećna zato što su sve njene drugarice imale nekog, a ona je bila sama i nije imala sa kim da se zabavlja, a čim je Marselo bio završen, znala je da je "on pravi". 

Usledila je burna romansa, pa je "par" odlučio da se venča, a njihovo jedinstvenom venčanju je prisustvovalo oko 250 zvanica. Za svoj porodičan život s Marselom, 37-godišnjakinja kaže da je "divan", premda priznaje da joj je suprug prilično "lenj".

- Kao mlađa često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u severoistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marselo i sve je najednom imalo smisla. Zato sam odlučila da se udam za njega i bilo je prelepo, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći - ispričala je.

Prisećajući se dana njihovog venčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, kaže:

- Bio je to predivan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Zbog njega mi sve žene zavide. -

Međutim, za srećni par nije sve 'med i mleko', budući da Meirivone jedina u vezi radi i plaća račune.

- Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lenj. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje - objasnila je. Nakon svadbe, mladenci su nedelju dana medenog meseca proveli u kućici na plaži u Rio de Žaneiru a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom detetu. Naime, u maju je Meirivone u pratnji medicinske sestre i doktora na svet donela i bebu koja jako liči na tatu.

- Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvek govorim istinu i zaista sam srećna sa svojim mužem - zaključila je.

BONUS VIDEO: