Autor: Informer.rs

24.06.2022.

11:02

Foto: Printscreen You Tube Countriee Bumkin

Magazin

FATALNA NIKITA ZAVELA JE PUTINA, A EVO KAKO SADA IZGLEDA! Lepotica koja je pokorila svet nestala je iz Holivuda 2012, a ovim se danas BAVI (FOTO)

Plavokosa lepotica ledenog pogleda osvojila je svet čim se pojavila u seriji "Nikita", koja joj je donela svetsku slavu.

Vilsonova je prvo radila kao model u Australiji i Evropi pre nego što se preselila u Los Anđeles 1991. Tamo je studirala glumu, a nakon pet godina studija, angažovana je za neke male uloge u nezavisnim filmovima kao što su Naked Jane and Loser.

Zanimljivo je da se Peta 1996. godine prijavila za audiciju za popularnu seriju, a producenti su između 2.000 devojaka izabrali baš nju. Uloga fatalnog agenta obeležila je njenu karijeru i iako je kasnije dobijala uloge, one nisu mogle da se porede sa slavom koju joj je donela ona u "Nikiti".

Serija "Nikita" Luka Besona snimljena je 1997. godine, a bila je jedna od najpopularnijih u svetu, ali i u Srbiji.

Peta se od 2012. godine aktivno bavi dizajniranjem rublja i daleko je od glume. Iz veze sa rediteljem Damjanom Harisom ima sina.

Pričalo se da je Peta zavela mnoge slavne muškarce među kojima su Rasel Krou, Mik Džeger, ali i Vladimir Putin.

Peta je opisala jednom prilikom kako je izgledalo Putinovo udavaranje:

- Udvarao mi se, hranio me je i pričao mi o votki. Bila je to prava noćna mora - opisala je tada Peta svoj susret sa ruskim predsednikom.

Iako Peta danas ima nekoliko kilograma više, ova zgodna dama je ostala dosledna svojoj boji kose, pa fanove oduševljava fotografijama na Instagramu.

Ponekada snimi neki dokumetarac ili se pojavljuje u televizijskim emisijama.

BONUS VIDEO: