24.06.2022.

19:30

Foto: Shutterstock

Magazin

VERUJE SE DA OVE BILJKE PRIVLAČE SREĆU I NOVAC! Poslušajte savet i stavite ih na ovo mesto!

Feng šui stručnjaci tvrde da svako ko je ambiciozan, u kancelariji ili kod kuće na radnom stolu treba da ima neke od sledećih biljaka.

Drvo limuna 

Veruje se da privlači novčanu energiju i porodično blagostanje. Pored toga, prema stručnjacima iz ove oblasti, drvo limuna može pomoći onima koji  su u potrazi za poslom. 

Informer

Limun

Bambus

Brzo raste i proporcijalno pomaže da se poveća nivo prihoda svog vlasnika. Jako je važno da ne zaboravite da pazite na biljku i brinete o njoj na vreme. Što je više stabljika ove biljke u kući, to je veća sreća, posebno ako se stavi u severoistočnu ili istočnu oblast doma. Važno je i koji broj odabere - veruje se da dve stabljike, donose ljubav, tri bogatstvo i dugovečnost, a sedam dobro zdravlje.

Eukaliptus 

Na istoku, ova biljka se smatra simbolom bogatstva i neiscrpne novčane energije. Što je boja listova svetlija, vlasnik eukaliptusa ima više sreće u poslu. Inače, postoji mišljenje da su ljudi koji u kancelariji imaju ovu biljku emocionalno stabilniji i sposobni da lako pronađu pravo rešenje čak iu najstresnijim situacijama.

Informer

Koale se hrane eukaliptusom

Nana

Ova biljka se dugo smatrala simbolom prosperiteta. Prema narodnim verovanju, nana pomaže svom vlasniku da prosperira u poslu.

BONUS VIDEO: