25.06.2022.

13:21

Foto: Instagram/officialmadalinaghenea

Magazin

POTOP NA INSTAGRAMU! Rođena je u Slatini, nazivaju je novom Sofijom Loren, a zabavljala se sa najpoznatijim facama Holivuda! (FOTO)

Madalina Diana Genea, glumica i model, rođena je 8. avgusta 1987. godine u Slatini, u Rumuniji. S obzirom na njenu neospornu lepotu, mnogi je nazivaju novom Sofijom Loren, čiju je ulogu i dobila u filmu "Gučijevi".

Manekenstvom je počela da se bavi sa 15 godina, što je i bio razlog što je zanosna brineta napustila rodnu zemlju.

Iako se bavila modom širom sveta, u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Španiji, ipak se odlučila da Italija, tj. Milano, bude njen novi dom.

Pojavila se u brojnim modnim kampanjama u Italiji, poput onih za kuće "Peroni" i "Quelle", a 2007. bila je zvezda videa "The New Best of Eros Ramazzotti – Il tempo tra di noi" Erosa Ramacotija.

Glumila je u mnogim filmovima poput "I soliti idioti", "Dom Hemingway", "Zoolander", dok je mnogima bila omiljena u ostvarenju "Youth", gde je imala scenu gde je bila gola, u bazenu.

Britanski glumac Džerard Batler je navodno bio u vezi sa rumunskom lepoticom, a Batler i Genea koja je 17 godina mlađa od njega, su se upoznali u Dubaiju gde su zajedno snimali reklamu.

Šuškalo se i da je legendarni glumac Leonardom Dikaprio takođe imao priliku da bude sa ovom lepoticom, ali ta šuškanja nijedno od njih dvoje nikada nisu potvrdili.

Ipak, glumica se jedno vreme skrasila pored rumunskog milionera Mateia Stratana, sa kojim ima i ćerku, ali ta veza nije potrajala.