Autor: Informer.rs

25.06.2022.

14:22

Foto:

Magazin

OVAKO SE PUTIN UDVARAO FATALNOJ NIKITI? Muvao je pred dečkom, poklonio joj DIJAMANTSKU OGRLICU, a fotografije govore više od 1.000 REČI (FOTO)

Serija "Nikita" bila je jedna od najpopularnijih u svetu, ali i u Srbiji 1997. godine. Mnogi su bili očarani nestvarnom lepotom slavne glumice zavodljivog pogleda.

Ako je suditi prema pisanju medija, Peta Vilson je imala susret sa Putinom 202. godine na na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi.

Ona je izjavila da je Putin pokušao da je zavede dijamntskom ogrlicom i to pred njenim tadašnjim dečkom.

- Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora - opisala je svojevremeno Peta svoj susret sa ruskim predsednikom.

Ova ekskluziva je objavljena dve godine kasnije. Kada su Putin i sam direktor Festivala Nikita Mihalkov pročitali informaciju, potrčali su da je demantuju, navodi cvvnews.com.

Prema Mihalkovu, Vilsonova se napila za večerom i ona je bila ta koja je pokušala da zavede Putina.

U ovoj verziji on je uveravao javnost da se Putin ponašao kao džentlmen. Obezbeđenje ruskog predsednika bi izbacilo glumicu i njenog dečka sa zabave. Peta nije demantovao direktora festivala, ali su se pojavile verzije da je u stvarnosti koje ukazuju da je Putin bio taj koji se udvarao.

Peta se povukla iz javnog života, nabacila je koji kilogram, ali i dalje oduševljava fanove svojom lepotom na Instagramu.