Autor: Informer.rs

30.06.2022.

12:28

Foto: AP/Photo

Magazin

OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA ŠAKIRE I PIKEA? Njegovi prijatelji su joj dali NADIMAK jer je bila NEPRIJATNA - novi šok detalji

 - Sva Pikeova svita je Šakiru zvala ‘La Patrona’ (gazdarica) jer navodno nije imala baš dobar stav prema njima -  rekla je Pikeova prijateljica.

- Ona se zapravo nikad nije previše družila s njegovim prijateljima i suprugama drugih igrača Barselone. To je njima kao paru stvaralo problem od početka - dodala je.

"Najbolja prijateljica tu joj je bila Pikeova majka, a ni s njom sad nije u dobrom odnosu."

Informer

Šakira i Pike sa decom

Finansijski problemi

Bivši dečko Šakirine sestre Roberto Garsia otkrio je za španske medije da je glavni problem u odnosu slavnog para bio novac.

 - Prema onome što znam, između njih dvoje postoji ekonomski problem. Navodno je Pike tražio novac od Šakire što je njena porodica odlučila da odbije. Oni nisu mešali svoj novac -  rekao je Garsija, pa dodao:

 - I Šakira je ulagala u druge poslove. Imala je ideju da napravi nešto na Bahamima. Tu su nastali problemi - zaključio je.

Podsećamo, fudbaler je varao pevačicu sa studentkinjom iz Barselone, neki izvore prenose i da je spavao sa majkom saigrača Gavija, a navodno mu to nije bio jedini "izlet". Glavni problem će biti starateljstvo nad decom, ali ništa lakše neće biti ni oko zajedničkog bogatstva.

BONUS VIDEO: