02.07.2022.

16:21

Foto: reuters

Magazin

ZABORAVILA NA BIVŠEG! Slavna pevačica fotografisana sa DRUGIM MUŠKARCEM! Svi se pitaju KO JE ON! (FOTO)

Šakira se našla u centru pažnje medija kada je na Instagramu osvanula njena fotografija sa zgodnim muškarcem.

Pevačica je uhvaćena na plaži, gde nije skidala osmeh sa lica, a društvo joj je, pored sina Milana, i instruktora surfovanja, pravio i misteriozni muškarac čije društvo joj je, očigledno, veoma prijalo. Momak ju je sve vreme zabavljao, te se činilo da se Šakira zaista sjajno provodi, a od momenta kada su se fotke našle na mrežama, ljudi su komentarisali da je najmanje što je zaslužila to da bude srećna.

Da li je ovaj mlađi i zgodni dasa novi dečko popularne Kolumbijke ostaja nam još da vidimo, ali je sasvim sigurno srećna pored njega.

Razlog razilaska sa Pikeom

Podsetimo, bivši dečko Šakirine sestre Roberto Garsia otkrio je za španske medije da je glavni problem u odnosu fudbalera i pevačice bio novac.

 - Prema onome što znam, između njih dvoje postoji ekonomski problem. Navodno je Pike tražio novac od Šakire što je njena porodica odlučila da odbije. Oni nisu mešali svoj novac -  rekao je Garsija, pa dodao:

 - I Šakira je ulagala u druge poslove. Imala je ideju da napravi nešto na Bahamima. Tu su nastali problemi - zaključio je.

BONUS VIDEO: