18.07.2022.

19:48

Foto: reuters

Magazin

SVI BIVŠI MUŽEVI DŽEJ LO, a bilo ih je DOSTA! (FOTO)

U sjaju "Benifer 2.0" romanse u kojoj je došlo do venčanja, evo osvrta na sve prethodne muževe Dženifer Lopez.

Ođani Noa

Njen prvi brak, sa kubanskim konobarom Ojanijem Noom, trajao je od februara 1997. do januara 1998. godine. Pevačica je 2007. dobila presudu protiv bivšeg muža zbog kršenja ugovora nakon što je pokušao da objavi knjigu o njihovom kratkom braku.

Takođe je izdejstvovala trajnu sudsku zabranu 2009. godine nakon što je Noa pokušao da proda kućne video zapise sa njihovog medenog meseca.

Kis Džad

Nakon romanse sa producentom i reperom Paf Dedijem iliti Šon Džon Kombsom, sa kojim je izlazila od 1999. do početka 2001, drugu bračnu sreću potražila je u naručju plesača Krisa Džada, koji se pojavio u njenom spotu za „Love don't cost a thing."

Venčali su se u septembru 2001, ali su se rastali osam meseci kasnije, u junu 2002.

Mark Entoni

Njen brak sa Gremijem nagrađenim pevačem Markom Entonijem bio je najduži, a tajao je od 2004. do 2014. Krunisan je sa dvoje dece 2008, blizancima Emom i Maksom, a čini se da su i dalje u vrlo prijateljskim odnosima, zajedno odgajaju decu i javno podržavaju jedno drugo.

- Još uvek su izuzetno bliski. On je jedan od njenih najvećih fanova - rekao je izvor za HollivoodLife i dodao da sve što Mark želi jeste da ona bude srećna, piše myimperfectlife.com.

Ben Aflek

Ben Aflek je prvi put počeo da izlazi sa Dženifer nakon njenog drugog razvoda. Upoznali su se na snimanju romantične komedije "Gigli" 2001. godine, verili se u novembru 2002. i raskinuli 2004.

Dvadeset godina od veridbe, ponovo su zajedno, ali u braku. U međuvremenu, Ben se oženio sa Dženifer Garner, postao otac dvoje dece, razveo se i izlazio sa nekoliko žena.

Informer

Dženifer i Ben, nikad nije kasno da se (opet) ljubi strasno 

Lopezova se, pak, neposredno pre nego što će obnoviti romansu sa Aflekom, "obećala" bivšem bejzbol igraču Aleksu Rodrigezu, ali je u martu 2021. otkazala njihovu dvogodišnju veridbu. Utehu je potražila upravo u naručju holivudskog glumca. 

Ben nije gubio vreme, zaprosio je Džej Lo po drugi put (i uspešno odveo pred oltar), što ovoj dvodecenijskoj ljubavnoj sagi daje posebnu čar i intrigantnost.

- Uspeli smo. Ljubav je lepa, a ispostavilo se i da je strpljiva. Strpljiva 20 godina - napisala je na Instagramu sveže udata Dženifer Aflek.