01.08.2022.

14:11

Foto: printscreen instagram/iamkb

Magazin

JAČI od PLJUSKA! UDALA se KELI BRUK, najzgodnija žena na svetu! (VIDEO)

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk (42), koja je pre nekoliko godina dobila titulu najprivlačnije žene sveta udala se za svog dugogodišnjeg partnera Džeremija Parisija (37). Čak ni pljusak nije mogao da pokvari veliki dan, a mladenci su razmenili zavete u italijanskom lučkom gradu Čivitavekija, poznatom po predivnoj, specifičnoj istorijskoj arhitekturi.

Šetajući ruku pod ruku sa svojim mužem nakon ceremonije Keli izgledala je predivno u tradicionalno beloj venčanici ukrašenoj detaljima od čipke, te prozirnim rukavima i dekolteom. Haljinu je upotpunila dugačkim velom i tijarom.

Ceremonija je prvobitno bila planirana kao događaj na otvorenom u oblasti visokoj oko 1.500 metara, ali je neočekivana kiša dovela do promene planova u poslednjem trenutku. Shodno tome, mlada, mladoženja, prijatelji i članovi porodice proslavili su venčanje unutar zidina vile 'Torre di Cicero' iz 19. veka.

Keli i Džeremi započeli su vezu 2014, verili su se u junu ove godine, a prijatelji slavne lepotice tvrde da je "srećnija nego ikad".

Keli Bruk je 2005. godine izglasana u magazinu 'For him' od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.