Autor: Informer.rs

03.08.2022.

14:30

Foto:

Magazin

SVI STRAHUJU OD NOVE SEZONE SERIJE KRUNA! U petoj sezoni umire princeza Dajana, a najveći problem će imati princ Hari

Glumica Ema Korin tumačila je u četvrtoj sezoni princezu Dajanu, a njena uloga donela joj je nominaciju za nagradu Emmy. 

Ona je sjajno prikazala princezinu borbu s poremećajima u ishrani, ali i njen komplikovan odnos s drugim članovima kraljevske porodice. U petoj sezoni, čija će premijera biti kasnije ove godine, pokojnu princezu od Velsa igraće Elizabet Debicki. 

- Sledeća sezona "Krune" Hariju se nimalo neće svideti u celini. A, bez sumnje, neće mu se svideti prikaz njegove majke - rekla je Tina Braun, stručnjak za kraljevsku porodicu  za The Daily Express.

- Iako ne znamo detalje, samo ime glumice koja će glumiti Dajanu, znamo da se Hariju, ali i drugim članovima kraljevske porodice, ništa do sada snimljeno o ledi Di nije dopalo.

Braun podseća da je Hari u intervjuu s Oprom Vinfri priznao da je pogledao pokoju epizodu "Krune", ali je to je ostalo gotovo neprimećeno zbog otkrića u tom razgovoru.

Doduše, odbegli princ nije uvek bio oštar prema autorima serije. Mesec dana pre Opre, u februaru 2021, u emisiji "The Late Late Show With James Corden" izjavio je kako je "Kruna" fikcija s elementima istine.

- Mnogo mi je prijatnije da gledam "Krunu" nego da čitam priče o mojoj porodici, supruzi i meni... - rekao je tada princ Hari.

Kraljevska porodica je veoma nesrećna što se serija "Kruna" prikazuje i dalje i što je voema gledana.

- Kad god mogu, zaustaviće snimanje. Gde god imaju uticaja, iskoristiće priliku da nešto naprave - rekla je Braun.

- Na primer, iz koledža Eton (gde su se školovali prinčevi Hari i Vilijam) odbili su da daju dozvolu za snimanje na prostorima ustanove. To je, nedvosmisleno, bio znak da na Etonu slušaju princa Vilijama i da nisu želeli da povrede njegove osećaje. Odlučili su jasno da pokažu da neće imati ikakve veze sa serijom, da im neće pomoći.

bonus video: