Autor: Informer.rs

11.08.2022.

09:00

Foto: Reuters

Magazin

BRED PIT IMA SPISAK GLUMACA SA KOJIMA NIKADA VIŠE NE ŽELI DA RADI! A svi se pitaju samo JEDNO

Oskarovac, koji ima veliku glumačku karijeru iz sebe, očigledno vodi evidenciju sa kim ne želi više da sarađuje.

 - On samo želi da unese svetlost i radost u svet i bude u društvu ljudi koji su tu da se dobro zabavljaju. Radite s mnogim glumcima i nakon nekog vremena počnete da beležite: 'Definitivno više nikad neću raditi s tom osobom.' I Bred ima ovaj spisak: spisak dobrih i spisak us*anih -  rekao je za Variety Tejlor Džonson, koji u filmu "Bullet Train" glumi ubicu Tendžerina.

Tokom svoje slavne karijere, Pit je glumio uz neke od najboljih i najpoznatijih glumaca u Holivudu. Premda nije poznato ko se nalazi na njegovoj listi nepoželjnih i poželjnih saradnika, mnogi se pitaju da li se na njoj nalazi njegova bivša supruga Anđelina Džoli.

Informer

Bred Pit

Jedna od zvezda koja je definitivno na njegovoj listi "dobrih" je Sandra Bulok. Bred je snimio epizodnu ulogu u Sandrinom filmu "The Lost City", a ona glumi Mariju Bitl u "Bullet Trainu". A Bred se nada da će on i njegova "stara prijateljica" ponovo sarađivati ​​u budućnosti.

 - Sendi je stara prijateljica. Ona je nepokolebljiva osoba koju bih godinama mogao da tražim za usluge, a učinio sam to mnogo puta i uvek je tu. Bila je sjajna u trenutku, bila je sjajna osoba za imati pored sebe u takvoj situaciji koja je zapravo nekako intimna. Jednostavno je ispalo jako dobro i ona je imala svoj film, a ja sam morao da radim malo njenog. Mislim da ćemo nastaviti da radimo isto -  rekao je Pit nedavno brazilskom voditelju Hugu Glosu.

bonus video: